Zapper

En ”zapper” är en liten portabel elektronisk frekvensgenerator. Enligt Dr. Hulda Clark och Dr. Bob Beck så kan mycket svaga elektriska impulser ledas in i kroppen via elektroder och på så sätt döda virus, bakterier och parasiter, samt höja pH-värdet i kroppen på elektrisk väg. Med ett någorlunda neutralt pH-värde  främjas det allmänna hälsotillståndet och sjukdomar har svårt att få fäste. En sur kropp är en sjuk kropp. Zappern botar inga sjukdomar i sig, den gör att immunförsvaret kan göra sitt jobb med hjälp av de negativt laddade jonerna som zappern tillför blodomloppet. Denna zapper bärs emot huden på armen eller benet med en elastisk rem så att de båda kopparelektroderna har kontakt emot huden. Elektroderna pulseras av en frekvensgenerator som drivs av ett 9V batteri. Den slår av och på spänning till elektroderna ca 15 gånger per sekund, 15Hz. Är man mycket sur i kroppen får man en stickande känsla och bör därför inte använda den under längre perioder utan sakta trappa upp användningen ifrån max 30min per dag. Detta är ett tecken på att den gör sitt jobb. Syrorna i kroppen koncentreras till stället där zappern sitter och kopparelektroderna ärgar därför. Medföljande putsduk används för att dagligen rengöra elektroderna. Inuti zappern sitter också en stark neodymium-magnet så att nordsidan är riktad mot kroppen. Neodymium-magneter sägs förbättra bland annat blodcirkulation. Varje orgonit-entusiast bör äga sin egen zapper, den hjälper mycket.

Inuti zappern sitter ett kopparrör fyllt med polyester/aluminium-mix och inuti detta sitter en kvartskristall lindad med en speciell typ av spole (Möbius-spole) som pulsas utav frekvensgeneratorn. Den alstrar ett fält av positiv orgonenergi som hjälper kroppen att hela sig själv, och känsliga personer märker av detta tydligt. Vissa beskriver det som att man får energi utav den. Vågorna som alstras av orgonitröret när det pulsas är så kallade skalärvågor som har mycket intressanta egenskaper när det kommer till helande av jorden och kroppen. I orgonitröret finns även tillsatser av andra mineraler som tillför fältet mineralernas metafysiska egenskaper. Det går även att koppla in större kistaller med längre spolar till zapperns uttag om man villl ha större effekt eller bygga andra pulsade orgonitkrationer och linda kristaller själv. Bilden till höger föreställer en större variant av den kristall som sitter inuti kopparröret, inuti orgonitmassan, som det visas på bilden till vänster.

9V batteri, bruksanvisning, elastisk rem samt putsduk till kopparelektroderna medföljer. Finns även i en ”Version 2” som kan drivas av medföljande 230V nätadapter för kontinuerlig drift. Gäller dock ej för zappning av kroppen utan enbart för pulsning av den interna eller externt inkopplade Möbius-spolen. Zappning av kroppen blir för kraftig och opraktisk med nätadapter, därför rekommenderas enbart batteridrift till detta. När nätadaptern kopplas in används 15 volt istället för 9 volt, vilket även ger en bättre effekt av Möbius-spolen.

 

Är du intresserad av en sådan här, besök beställningssidan.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *