Jeff Miller: Goda nyheter!

Den officiella historien som vi matas med dagligen är att människan är en virusliknande organism som enbart tär på jorden och så småningom kommer orsaka dess undergång. Detta stämmer dock inte. Sedan 2001 när orgonit först blev populärt har den nedåtgående trenden vänts.

Jeff Miller letar upp positiva nyheter i amerikanska tidningar och dokumenterar det igenom att regelbundet publicera det i sitt nyhetsbrev. Han drar paralleller till den ökade spridningen av orgonit medfört att vi har börjat se enormt stora positiva förändringar i alla plan utav vår existens. Detta gäller t.ex radikala minskningar i brotsstatistik, ökade djurpopulationer, samt rekordstora skördar.  Han förklarar orgoniternas roll i dessa förändringar. Allt dokumenterat i officiella väletablerade tidningar.

Han förklarar också hur nyhetsmedias propaganda försöker vända på historien och försöka få det att låta som att de positiva förändringarna är dåliga, detta på olika sätt. Många gånger är ”forskarna överraskade” över att t.ex en utrotningshotad djurart plötsligt har börjat öka kraftigt i population. Nyhetsartiklarna försöker i de flesta fall vinkla rapporteringen av dessa positiva nyheter till något negativt, som t.ex  i historien om att ökad hummerpopulation bidrar till dålig lönsamhet hos hummerfiskarna eftersom den ökade tillgången gjort att marknaden har överflöd på hummer, vilket gjort att priset på hummer sjunkit.

Jag kommer här börja publicera ett urval av Jeff Millers inlägg, översatta från engelska till svenska med hjälp av Google Översätt. Ofta blir det fel i översättningen, men man kan i de allra flesta fall ändå förstå vad han skriver.

Om du vill läggas till e-postlistan eller känner till någon som skulle vara, var god och skriv till Jeff på jeffreymiller64@hotmail.com

/Tomas – cloudbuster.se

 

 


”Journalistik skriver ut vad någon annan inte vill skriva ut: allt annat är PR.” –  George Orwell


Det är mars 2019, och stora epokala positiva förändringar pågår på alla nivåer i vår verklighet. Och dessa förändringar ökar i hastighet och storleksordning.

En av de förändringarna är brott som faller till de lägsta nivåerna som någonsin sett i varje nation på jorden. Jag har bifogat många aktuella nyhetsartiklar nedan för att stödja den påståendet.

Det finns en internationell news blackout på plats om ämnet, vars regler och strängar är högt kodifierade och repetitiva. Jag har brutit ner dem för läsaren i artiklarna nedan.

Titeln på detta, min egen artikel, är ”Mord i New York i februari 2019 sjönk 50% jämfört med februari 2018”. Det är inte klippt och klistrat från artikeln som jag fick statistiken för, eftersom dess författare, som en blodlinjemedlem i en generations Satanistfamilj, inkluderade det som de kallade ”viktiga höjdpunkter”, men brazenly utelämnade 50% minskningen av mord som är den mest fantastiska statistik över dem alla. För ett bra mått begravde de det i ett bord nere under, jämfört med skrivandet.

Så, som en vit mage, vänder jag om stavningen genom att göra den till den mycket effektiva titeln på min egen artikel, som nu kommer att överföras från hand till hand och göra saker ännu värre för ljuget, väsande, bokstavligt blod -drinking Illuminist-författare och alla deras avskyvärda kith och släktingar än om de inte hade försökt att täcka upp det.

Det här är det som i gamla tider kallades för ”hårt slående journalistik”.

Artikeln från New York föreslår inte vad den anser leda till den fantastiska, oöverträffade minskning i brott, till de lägsta nivåerna som någonsin sett, i hela historien.

En berättelse från Minneapolis, MN säger ”Brott kring universitetet sjönk med temperaturer i januari ”. Det är en olycklig trovärdig ursäkt, läggs fram för att ge ditt undermedvetna ett strå att förstå och hålla ögonen på den bredare trenden jag belyser här. Jag har visat det som använts tidigare och kunde med lätthet skapa en artikel som beskriver den repetitiva användningen av just den enda ursäkningen, för att försöka bryta stavningen som håller en majoritet av slack-jawed mouth-breathing newsreaders övertygad om att ” Om det fanns någon stor konspiration kunde du inte hålla det hemligt – någon skulle märka, någon skulle tala upp. ”Ja!

Ingen av dessa artiklar nämner att droppen i brott de dokumenterar är en del av en större, bredare trend. Det är en propagandateknik som kallas ” compartmentalization .”

Otroligt, artikeln nedan från San Francisco avers att ”Fallet i mord är en del av en övergripande nedgång i våldsbrott i hela landet och i staden.”

Men de är fortfarande säkringar, eftersom droppen ses i varje nation på jorden.

San Francisco-artikeln fortsätter: ”Den nedåtgående trenden i mord är så stor att staden nästan slutade året med det lägsta antalet sedan 1960-talet tills en serie av tre dödade slog runt jul . Även då hade staden fortfarande 10 färre död än 2017 och den lägsta mordet räknas om fyra år. ”

Där kan du se att blodlinjens satanister i San Francisco beställde en koppling av mord, för att stoppa off-message-statistiken från att släppas. Den berätta? Det mäktiga, heliga nummeret ”tre”. De gjorde det i jul för att maximera lidandet.

Och om ditt vridande undermedvetna säger ” men de skulle inte, kunde de inte ”, vi är exakt där vi har varit i hela historien, tills någon som jag kallade oskärpa på det här, okej.

En artikel från Oakland, CA nedan är rubriken ”3 januari 2019 – Oakland hade fångar morden på 20 år, men skott var uppe i 2018. ”

Ja, om du läser artikeln ser du att det inte finns någon statistik om vad ”upp” betyder exakt. Som du kanske kommer ihåg är allmänhet ett kännetecken för propaganda.

Kolla in bilden av Oaklands borgmästare, nedan. Hon ser ut som om hon ska gråta. På riktigt.

Och var vänlig notera hennes bleka hud, i stark kontrast till den av de invånare i staden som hon reglerar.

Var vänlig överväga att skicka sin högsta kärleksenergi när du läser detta.

 


 

26 december 2018 – Tre homicider drabbade SF under lång julhelg

Trots att staden var nära att sluta 2018 med historiska dödsfall är priserna fortfarande nere jämfört med 2017.

Precis som San Francisco ledde mot historiskt låga mordmord, dödades tre personer under den utökade helghelgen.

De tre homiciderna började på lördagen med den dödliga skytte av en 26-årig på Neapelgatan mellan persiska och ryska vägar, ett kvarter från Excelsior-lekplatsen. Polisen fann Luis Velasquez-Mejia död på plats strax före midnatt.

Jonathan Escobar identifierades som den misstänkte och gick in i en tre timmars standoff klockan 11.00 söndag. Den 22-årige flydde från ett fönster till taket innan han gripits i samband med Velasquez-Mejias död, enligt polisen.

(Inte dödad i standoffet, som är standard polisövning idag. Den iakttagande lågklassiga Secret Handshake Club-medlemmen gjorde sitt jobb och var skyddad)

Cirka två timmar senare tidigt måndagsmorgon svarade polisen på aktivering av skott-spotter i 1300-kvarteret Evans Avenue, där den amerikanska posttjänsten har ett Bayview-kontor. Även om detaljer är mamma , hittade polisen 32-årige Jovan Reed, en bosatt i San Francisco, död på platsen.

(Inga detaljer. Upptäckt utförande. – ed)

Polisen hittade en annan avliden person denna julafton. San Francisco bosatt, 64-årige Christine Moyer hittades med stiftsår på sjätte och Jessie gator, bara ett kvarter från sista minuten julköpare på Westfield Center.

En 27-årig misstänkt, Michael Jacobs, greps för försök till mord i den livshotande stabbningen av en annan kvinna på julafton och polisen undersöker om de är relaterade.

(Running runt stabbing flera personer, som de var beordrade att. – ed)

Moyers död markerar den 46: e mordet i år hittills, enligt en San Francisco-examinatorräkning. Mordräkningen står 10 lägre än i slutet av 2017, men stadens senaste nedgångar med 45 mord inträffade under 2009 och 2014.

3 januari 2019 – Oakland hade fångst mord på 20 år, men skott var uppe i 2018

Antalet mord i Oakland föll i ett oöverträffat sjätte rakt år 2018, eftersom staden markerade stora vinster när det gäller att sänka många former av brott.

Allvarliga brott minskade totalt med 11 procent, inklusive 25 procent färre autoinbrott och en minskning med 20 procent i bostadsbrott, enligt siffror som presenterades på torsdagen av stadsambemän.

Morden minskade från 71 år 2017 till 68 förra året, den lägsta summan sedan 1999 .

Oakland borgmästare Libby Schaaf sa att staden fortfarande övervinna ett negativt rykte trots de senaste framstegen i att förbättra säkerheten.

”Det har varit frustrerande när människor har sett Oakland först genom denna lins av våldsbrott,” sa Schaaf.

17 januari 2019 – Brott faller i San Francisco med droppar i mord, bilinbrott

San Francisco slutade 2018 med minskningar i alla typer av brott, enligt nya nummer som polisen släppte torsdagen, men borgmästare London Breed och polischef Bill Scott säger att det fortfarande är arbete som ska göras.

Staden såg de största minskningarna av mord och bilbrott, som sjönk 18 procent respektive 17 procent jämfört med 2017. Trots vinsterna säger tjänstemän att även en av de 46 rapporterade dödorna var för många och antalet rapporterade autoinbrott förblev vid en käftfallande 25.974.

(Kan du se hur de splittrade den, så de behövde inte säga att ” mordet sjönk 18% ”? Tyvärr, jag menar ” föll ”. – ed)

”Det här är bra nummer men vi har mycket arbete att göra ,” sa Scott på en presskonferens med borgmästaren. ”Vi vill göra vårt bästa för att stanna framför detta och förhindra att dessa brott uppstår snarare än att reagera på dem.”

Fallet i mord är en del av en övergripande nedgång i våldsbrott i hela landet och i staden, där rapporter om våldtäkt, rån och förvärrat anfall också sjönk något förra året. San Francisco upplevde också en 35-procentig nedgång i skottningar år 2018 och en kvarts ökning i pistolanfall.

3 mars 2019 – Minneapolis, MN – Brott kring universitetet sjönk med temperaturer i januari , säger rapporten

Universitetets omgivande grannskap såg en viss minskning av icke-våldsamma brott i januari, enligt en ny Gopher Watch-rapport.

(Författaren tar hand om att inte ge någon faktisk statistik om vad den ” lilla ” minskningen representeras. Som du kanske kommer ihåg är allmänhet ett kännetecken för propaganda. – ed)

4 mars 2019 – New York – Citywide Övergripande brott fortsätter att minska i februari 2019

Det fanns 736 färre indexbrott i februari 2019 Jämfört med februari 2018

I februari upplevde New York City 10,8% mindre indexbrott än i februari 2018. Trots den minskade övergripande brottsligheten kommer NYPD att genomföra en fempunktsplan som syftar till ökad våldsbrottslighet i flera patruljebyråer i hela staden. Denna plan omfattar:

Viktiga höjdpunkter från den här månadens brottsstatistik är:

En -10,8% minskning av indexbrott i februari 2019 (6 056), jämfört med februari 2018 (6 792).
Transitbrottet ökade med 5,6% i februari 2019 jämfört med februari 2018.
Bostadsbrottet ökade med 4% i februari 2019 jämfört med februari 2018.
Robbier, felonymer, inbrott, grand larceny och grand larceny auto är alla lägre -8,0%, -9,9%, -16,4%, -12,5% och -3,3% i februari 2019 jämfört med februari 2018.

(Huvudhöjdpunkter) Författaren, en blodlinjemedlem i en generations Satanistfamilj, släppte bort 50% dödsfallet som är den mest fantastiska statistiken för dem alla. För en bra åtgärd begravde de den i ett bord nere nedan, jämfört med skrivandet . Så, som en vit mage, kommer jag att vända på stavningen och göra den till den mycket effektiva titeln på min artikel. – ed)