Vanliga frågor

Stämmer det att desto finare metallpulver, desto effektivare orgonit?

Till en viss gräns skulle jag vilja säga. Så här ser jag det. Jag vet inte exakt hur denna process funkar men jag har en teori att energin speglas på metallpartiklarna i orgoniten. Är det för fina korn som t.ex i ett metallpulver blir speglingen mera diffus och når inte lika långt. Jag tror att det ideala är att metallen är av så oregelbunden form och i så många olika former som möjligt, och packas så hårt som möjligt i formen. Det finns många olika skärande verktyg och det är bra med spån från CNC maskiner då det brukar uppfylla dessa kriterium. En blandning av fräs- och svarvspån brukar vara det ideala och ofta hittar man bra storlekar hos verkstäderna. Det ska samtidigt vara lätt att fylla formarna, så undvik stora spiraler som bara tar stor plats. När vi gjuter har vi alltid en skrothink bredvid för att kunna sortera bort olämpliga spånbitar direkt. Viktigast är att verkligen proppa formarna fulla med metall, så mycket det bara går.

Vad ska man använda för skyddsutrustning?

Heltäckande kläder, handskar och framförallt gasmask. Öppna aldrig en burk polyester utan att ha på dig en halvmask som filtrerar bort organiska ångor. Det hjälper inte att använda en vanlig filtermask, det måste vara en med ett gasfilter med beteckning A1. Detta är mycket viktigt.

Dessa är bra masker som jag provat och kan rekommendera. De har relativt lång livslängd (ca ett år) och är ganska billiga tycker jag. De fungerar extremt bra och tar bort ALL lukt. Helt klockrent.

Länk till en mask från Biltema
Länk till en mask från Jula
Länk till en mask från Clas Ohlson

Finns det något bra karta för olika master runtom i Sverige?

Lantmäteriets kartor är bra https://kso.etjanster.lantmateriet.se/

Topografiska kartan visar radiomaster som ett kryss med prick i. De som sitter monterade på hustak finns inte med.

Är aluminum den mest effektiva metallen?

Ja. Aluminium har lågt skrotpris, lättast, mest förekommande ute på verkstäder, blankast, rostar inte, osv.

När fräsens skär bearbetar aluminiumet blir det massor av mikroskopiska sprickor i metallen. Detta ökar den sammanlagda ytarean hos metallen i orgoniten kraftigt.

Dessutom skänks den ofta bort. koppar och mässing kan ha vissa skillnader i energiaspekten, men det behövs inte enligt mig, och det är inget man känner ändå om man inte är extremt känslig.

Vi använder alltid enbart aluminium till 90+% av alla orgoniter vi tillverkar.

Har ni erfarenhet av att använda Selenit och Shungit?

Jag har använt det några gånger men jag kan inte säga att jag har märkt någon större skillnad. Bättre att lägga pengarna på mer polyester i min mening. Men för all del får du tag i billiga stenar, lägg gärna i.
De mest enastående effekterna har jag sett av att enbart använda aluminium och en liten bit vanlig krossad kvarts per form. De enda förändringar vi gör är att använda kristallspets istället istället för krossad kvarts, och att linda kristallen med en koppartråd. Detta gör vi i pyramider och koner enbart.

Fina prydnadsorgoniter med olika stenar i är trevligt, bara de är fullproppade med metall så funkar de jättebra. Tyvärr ser man alltför ofta att det (på Google’s bildsök och sociala medier bland annat) pushas för att ha stora klara partier och att använda mycket dyra och fina stenar och kristallspetsar.

Även andra objekt som snäckor och liknande har jag sett. Det tar mest plats. Det blir ett fint konstverk men minskar effekten av det som gör jobbet i orgoniten, metall/plast-matrisen. Jag fokuserar hellre på att få ut fler, billigare orgoniter som är lätta att gjuta. Kör man på standardreceptet, som är enklast, då kör man på ett beprövat vinnande koncept.

Var kan jag få tag på de runda pyramid-gjutformerna?

Martiniglas på IKEA. Ca 20kr/st

Tror du att det är mer effektivt med halvklotformer (dome structure) än muffinsformen för TBs?

Ja det är säkert bättre men om det får ge avkall på hur många man tillverkar hade jag hellre gjort muffinsformar som går att gjuta 12styck i varje form.

Kan du hitta halvklotformer med samma volym (ca 80-100ml) i så stora antal och lågt pris så att det kan konkurrera med smidiggheten i att använda silikon-muffinsformar, kör på!

Hur många orgoniter behövs för att neutralisera en mast?

En tumregel är att man tar antalet paneler och antenner på masten och delar med 6 så får man på ett ungefär fram antalet normalstora orgonitpuckar (med ca 100ml volym) man behöver lägga inom 50-400m från masten.

Det beror också på hur tätt packat spånet i orgoniterna är. Mer spån, då behövs mindre orgonit. Och tvärt om. Sen är det alltid bra att lägga ut någon extra ifall den inte blir liggande, eller att masten uppgraderas eller ökar i uteffekt.

Är det en stor anläggning (t.ex uppe på ett berg) behövs mera orgonit, och gärna TBs i kombination med större, konformade, orgoniter såsom HHG och pyramider.

Kan man använda aluminium, järn, mässing och rostfritt stål när man tillverkar orgoniter?

Ja alla dessa metaller går att använda.

Kan man blanda olika metaller i samma orgonit?

Ja det går utmärkt.

Hur tvättar man metallerna innan användning? Bara skölja med vatten? Eller rostar metallerna om man tvättar dem?

Tvätta behövs oftast inte, men man behöver ibland torka metallen. När fräsmaskinen bearbetar metall så används en skärvätska som är är blandning av olja och vatten. Vattnet där måste torkas bort annars bubblar det i orgoniten när den härdar. Man kan torka i solen, eller i en gammal ugn man inte använder till matlagning. Man kan också rikta en värmefläkt mot metallen några dagar.

Hur viktigt är det att vira koppartråd runt kristallerna?

Det är inget krav men ger ökad kraft i orgoniten. I HHG och pyramider kan man ersätta de fyra kristallerna i botten med att linda en kopparspole runt kristallen som pekar uppåt och därmed sparar man på kristaller.

Är det ett måste att ha i en kopparspiral i orgoniterna?

Nej

Kan man använda kristall-kross (småbitar), eller är hela/stora kristaller bättre?

Kross går fint till TBs (muffins), medan HHG och pyramider har man oftast spetsar. Man behöver inte ha stora och dyra kristaller. Ett par centimeter långa till en pyramid duger bra. Har man inga spetsar kan man nog använda kross till pyramider också, men då bör man lägga i en kopparspiral med kristallen i mitten.

Är det inte nedskräpning att lägga ut orgoniter av plast i naturen och i vattendrag?

En vanligt förekommande diskussion är att folk tycker att orgonitutspridning är nedskräpning, p.g.a. att man använder oljebaserad plast.

Så här ser jag på det: Vädermodifiering och elektromagnetisk strålning (chemtrails och ”så kallade” mobilmaster) är det största hotet mot mänskligheten och vår miljö som världen någonsin skådat. Klimathotet orsakad av CO2 är en lögn för att dölja att de hemliga programmen för vädermodifiering ligger bakom alla negativa väderfenomen.

Det enda sättet att stoppa vädermodifiering är enligt mig och många andra att sprida ut orgonit i stor skala, systematiskt, vid de antenner som ingår i vädermodifierings-systemet.

Plast i naturen är ett långt mycket mindre problem än de problem som orsakas av vädermodifiering och strålning. Bidöd, extrem långvarig torka, stormar, skogsbränder, kriminalitet, cancer-epedemier, ja listan över problem som orsakas av antingen bieffekter av strålningen eller kemikalierna som dumpas ut från flygplan, tar aldrig slut. För att inte tala om den negativa psykologiska påverkan chemtrails har på människor.

Vi måste göra något åt detta potentiella domedags-scenario och det hjälper inte att skriva brev till politiker och kräva att det ska upphöra, för besluten om detta tas på nivåer flera ”snäpp” över vanliga politiken. Orgonit är det enda som funkar.

Sätt dessa problem i relation till den relativt ringa mängd orgonit som behöver läggas ut över hela världen (kanske några tusen ton?) för att permanent avaktivera hela detta systemet och göra det obrukbart. Är detta verkligen något att jämföra med det? Det är typ halva mängden plastpåsar som sprids ut från valfritt större asiatiskt land årligen (gissningsvis). Det är en försvinnande liten mängd av all nedskräpning i världen som består av orgonit.

Några plastbitar som läcker i naturen, eller ett massivt välfungerande psykopat-kontrollerat system för världsherravälde och väder/frekvensmanipulation? Man slänger ju inte ut varken plast eller orgonit i naturen för att det är roligt precis. De flesta läggs ut i diken och buskage och ligger kvar där i många, många år innan de försvinner, och det är ju det som är meningen, att de ska ligga där så länge som möjligt.

Är det bättre att använda metallpulver istället för metallspån i en orgonit?

Metallpulver är mycket, mycket dyrare och mycket, mycket mera svårtillgängligt än polyester och aluminiumspån. Med lätt tillgängliga material kan vem som helst ansluta sig till kampen mot negativa energier i vardagen och samhället. Vanligt metallspån räcker gott och väl för de flesta ändamål.
I pulserade apparater där det ingår en Möbiusspole är det bra att använda lite finare spån eftersom de är aktiva, dvs där är någon form av elektrisk spole integrerad som konstant tillför orgoniten med energi. En orgonit som inte alltid har stark tillförsel av energi, såsom sådana man lägger i naturen och långt ifrån t.ex en mobilmast, där passar det bättre med något större (lågdensitets) metallflisor. Spån med lägre densitet är också bättre på att ackumulera DOR från människor. Det är som de flesta vet inte bara elektrisk utrustning som alstrar negativ energi, utan människor (och djur som plågas) gör även det i hög grad.
Jag upplever att räckvidden försämras om man har pulver eller alltför finkornigt spån. Så som jag har förstått det är det inte ledningsförmågan på metallen som är viktig, utan hur bra den speglar ljus (energi). När jag letar spån är jag ute efter ett spån med så oregelbunden form som möjligt, och där spånet har massor av olika storlekar och former. Det ger orgoniter som är ”universal” och kan användas på allt ifrån stora transformatorstationer med starka elektriska och magnetiska fält, till offerplatser, frimurarloger, myndigheter, slakterier och liknande där det är negativ energi från levande djur och människor som behöver omvandlas.

Kan man ersätta polyester med bivax eller annat organiskt och miljövänligt material?

Bivax är biologiskt nedbrytbart. Inte bra, eftersom vi vill att orgoniterna ska ligga kvar så länge som möjligt och göra nytta.

Paraffin och bivax härdar inte heller till samma kristallina struktur internt som polyester, och någon krympeffekt som kramar kvartskristallen sker heller inte eftersom de inte är 2-komponents härdplaster. Detta gör att negativa energier kan ackumuleras. Det är bara epoxy och polyester som funkar i en orgonit. Andra organiska material ger en orgon-ackumulator, inte en orgonit som faktiskt omvandlar stagnerad negativ energi DOR till positiv energi POR.

Kan man på något sätt göra en orgonit starkare?

Grundreceptet som Don Croft utvecklade på orgonit är extremt kraftfulla och mångsidiga, och behöver i princip inte förbättras. Jag menar de klassiska ”Towerbuster”, ”Holy Hand Grenade” och ”Cloudbuster”. Många nybörjare försöker ofta att förbättra grundprincipen med olika tillsatser, utan att göra några större resultat. Man ser de mest enastående förändringar i atmosfären mad hjälp av enbart enkla TBs på 100ml. Bäst resultat får man av att göra många orgoniter och sprida ut dem över ett större område. Mycket hellre det än att göra få, men mer effektiva.

De sätt man kan förbättra kapaciteten (styrkan) på en orgonit är att packa mer spån i formen. Man kan också kombinera med ett metallrör för att få riktverkan på energin. För att få en mycket ordentlig boost kan man linda en Möbius-spole runt kristallen och pulsera den med en enkel pulskrets (som slår av/på strömmen igenom spolen många gånger per sekund). Då blir en liten orgonit otroligt effektiv.

Om man gör en orgonit starkare så komplicerar och fördyrar man även tillverkningen, vilket gör att man täcker mindre yta för samma kostnad.

Grejen med orgonit är att göra så många som möjligt till ett så lågt pris som möjligt, för att kunna täcka upp så stort område man kan, med ett så tätt rutnät som är praktiskt möjligt. Då erhåller man de största övergripande positiva effekterna i stor skala.

Måste kristallerna laddas/renas/programmeras innan man gjuter in dem i orgoniten?

Nej det är inte nödvändigt även om en vanlig kvartskristall kan behöva renas/laddas. Materialet orgonit (metallspån i organiskt resin) har möjlighet att omvandla negativ energi till positiv energi utan kvarts, men när man lägger i kvarts förstärks omvandlingseffekten avsevärt. Det innebär att kvartsen komemr att kontinuerligt hållas laddad inuti orgoniten och man behöver aldrig lägga de färdiga orgoniterna i solen eller i vatten som man kan behöva göra med vanliga kvartskristaller, för att rena och ladda dem.

Vad gäller programmering, så är det inte heller nödvändigt. Kvartskristallen sägs kunna programmeras och lagra en människas intention. Det räcker att man hanterar kvartsen så är de laddade med den intention som människan som tillverkar den har för avsikt att åstadkomma med sitt gjutande.

Lantmäteriets karta visar inte alla mobilmaster. Finns det en mer komplett karta?

Nej, tyvärr inte som allmänheten kan ta del av. Det har däremot funnits en tidigare som Post & Telestyrelsen (PTS) tillhandahöll, men den togs bort med motivering att registret var ”för dyrt” att upprätthålla, och ansvaret lades därför på operatörerna. Operatörerna lämnar av sekretesskäl inte ut några uppgifter om var deras basstationer finns. Som av ett osannolikt sammanträffande hände detta 2010, samma år som orgonit började bli känt på Svenska internetsidor och forum. Det är ju inte så svårt att räkna ut att PTS tog ner kartan för att folk inte skulle lägga orgonit vid nodpunkterna i deras nya väderkontrollsystem (som i folkmun kallas ”mobilmaster”).

Måste man gräva ner orgoniterna eller räcker det att man lägger dem på marken?

Om man gräver ner dem, minskar man risken för att de ska bli upptäckta. Man kan använda en liten hopfällbar spade som säljs i friluftsbutiker och på Biltema. Om man har grova skor och marken är mjuk brukar det gå att lägga en orgonitpuck på högkant och stampa ner den i marken. Det bör dock tilläggas att det kan se suspekt ut om man gräver på en del ställen och om någon ser vad du gör kanske blir misstänksam och letar upp orgoniten.

Därför är det i många fall bättre att bara diskret kasta orgoniten i ett snårigt buskage eller i närliggande vatten. Att lägga orgoniter öppet är oftast en dålig idé eftersom parkarbetare och allmänheten kan uppfatta den som skräp och slänga den. Det finns oftast små skrymslen man kan gömma orgonitpuckar i stadsmiljö. Är man lite kreativ så hittar man oftast bra ställen.

Är man ute och åker bil är det oftast snabbare och mera produktivt att bara kasta ut puckarna ut igenom sidorutan under färd. Det är bäst om en kör och en sitter antingen i framsätet eller baksätet och kastar ut TBs när man kör förbi master och andra objekt som behöver neutraliseras.

Om det står två master på samma ställe, behövs dubbla antalet orgoniter då?

Är det väldigt kort avstånd mellan masterna så kan du betrakta dem som en mast. Lägg ihop det totala antalet antennpaneler och tallrikar som sitter på de båda masterna. Dela det med 6 och du får på ett ungefär hur många TBs du behöver för att neutralisera båda.