Grönska i Dalarna

I somras var vi på kombinerad husvagnssemester och resa för orgonit-utspridning med målet norra Sverige. Totalt ca 70kg orgonit i alla dess former hamnade utefter vägarna, vid mobilmaster, kraftverk, transformatorstationer, sjöar och vattendrag. Målet var ett ställe utanför Umeå där vi fått reda på att det finns rosenkvarts i perfekta bitar för orgoniter. Efter att vi varit där och plockat vad vi behövde åkte vi söderut igen. Då åkte vi igenom de områden där det varit mycket skogsbränder och det såg förskräckligt ut. Jag vet att detta inte är naturliga skogsbränder, utan ett resultat av vädermanipulation och chemtrails.
Vi fortsatte att åka söderut och efter att vi kommit en bit in i Dalarna slog det mig, WOW vilken grönska där var jämfört med vad det var norröver. Jag fattade direkt anledningen till grönskan.
Min kompis bor i södra av Dalarna och har sedan ca 7 år tillbaka spridit ut tonvis med orgonit där. Mest anmärkningsvärt är de senaste årens aktiva arbete han gjort med att strategiskt ställa ut över 20 stora cloudbusters på allt mellan 5 och 10kg orgonitbas. Även ca 1200 stycken stora 250ml och 400ml konformade orgoniter (HHG) har han placerat ut som ett rutnät över större delen av Dalarna och hela tiden dokumenterat var han placerat dem på en stor väggkarta. Detta för att kunna se vilka områden som saknar, och samtidigt säkerställa att inte de hamnar för nära varandra. Tusentals vanliga TBs har han också lagt ut vid mängder av olika master, i vatten etc
Han har även en stor station med massor av pulserade rör och en 76mm Cloudbuster som helt klart ger enorm effekt när det kommer till att neutralisera effekterna av vädermanipulation över hans område. Han berättade att det inte varit en enda skogsbrand under sommaren 2018 i något av områdena där han placerat ut cloudbusters. Det kan vara värt att veta inför kommande sommar som garanterat är planerad till att (med vädermanipulation) bli lika torr.
Det är när man gör sådana här stora aktioner som man verkligen ser stora permanenta resultat. Om mängder av människor har orgoniter hemma och även sprider ut vid sina närmaste master och vid andra viktiga platser skulle det snabbt bli omöjligt för chemplan att täcka himlen. Vi är på god väg att täcka upp hela Sveriges yta med orgonit nu, men än återstår mycket jobb. Jag uppmanar alla som har möjlighet, att köpa en 10kg burk polyester och börja gjuta och sprida ut orgoniterna i sin hemstad eller i området där man bor. Då ser vi snabbt stora resultat, och det är kul också. man känner sig rätt nöjd när ett ondskefullt mångmiljardprojekt förstörs av något man kan göra själv hemma i garaget!!! 🙂
Politiker och media kommer bara fortsätta babbla på om sitt ”klimathot”, men hur ska de kunna höja koldioxidskatter och pracka på oss massa skit som Agenda 2030 när det inte sker några klimatförändringar? Alla konstiga väderfenomen, stormar och dåliga somrar och vintrar har enbart berott på vädermanipulation med hjälp av chemtrails och antennsystem som LOIS / LOFAR / EISCAT / HAARP och liknande. När vi oskadliggjort allt detta med orgoniter, vad ska dessa pajasar försöka lura oss med nästa gång?

För att stödja detta projektet och därmed möjliggöra att vi kan göra ännu fler orgonitresor, kan den som vill beställa våra orgoniter via formuläret längst ned på beställningssidan.