Orgonit och frekvensmedicin

Min flickvän besökte en homeopat som läste av hennes kropp med ett elektroniskt instrument. Hon fick hålla i en handelektrod som var kopplad till ett instrumentet som i sin tur var kopplat till datorn. På skärmen visades alla möjliga värden vad gäller vitaminer, mineraler och kroppens tillstånd i allmänhet. Homeopaten bläddrade igenom olika skärmbilder där varje skärmbild representerade ett avsnitt i analysen. Homeopaten bläddrade igenom alla avsnitt och förklarade efter hand.

Hon hade överlag bra värden, men mot slutet av analysen, när homeopaten skulle byta skärmbild till den sista, sade hon: ”Vid nästa bild kommer det visas något som de allra flesta har på tok för höga värden av”. Det var mätvärdet för skador av elektromagnetisk strålning.

Homeopaten var något förbluffad när resultatet inte var vad hon hade förväntat sig. Skalan för mätvärdet gav knappt något utslag, och homeopaten såg mycket fundersam ut.

Jag visste självklart vad det berodde på, och visade orgoniterna jag i förväg hade tagit med. Jag berättade vad det var för något, förklarade att vi har massor av orgoniter hemma, och att de neutraliserar negativ energi som är en produkt av elektromagnetiska fält. Detta tyckte hon lät mycket intressant, och drog precis som jag slutsatsen att orgoniterna möjliggjort att min flickvän inte tagit någon skada av elektromagnetiska fält, trots att hon använder mobiltelefon ofta och vi har Wi-Fi hemma alltid påslagen. Runt hela vårt hem, och även på Wi-Fi router och under sängen ligger det orgoniter. Så även överallt där vi normalt befinner oss, t.ex i bilen.

Om du har intressanta iakttagelser eller har varit med om något liknande får du gärna skriva några rader om det igenom att använda kontaktformuläret.