Orgonit i Norge

Vi bestämde oss för att åka och campa i Norge detta årets semester, både för att uppleva den fina naturen men självklart också för att sprida orgoniter längs resan.

Vi hade förberett ca 25 kg orgonitpuckar som vi hade med oss.Längs E6an finns mängder av master och ofta står två stycken bredvid varandra. Där vi kunde så kastade vi ut puckar från bilen så de landar i snåriga buskage längs diket så de inte med lätthet kan hittas av någon. Vid Tanumshede finns en anläggning med stora parabolantenner, och det står på nätet att den inte används längre. Intressant är att i närheten finns hällristningar och som andra fornminnen brukar vara placerade på jordenergilinjer. Söderut på Onsalahalvön vid Kungsbacka finns en liknande militär anläggning med parabolantenner och där finns också mycket fornminnen i närheten och även starka jordenergier (Fjärås Bräcka).

Vi närmade oss norska gränsee och då såg vi mer och mer effekter av vädermanipulation så som på dessa bilder, uppenbart konstgjorda moln som skapas av (DOR negativ energi) från det världsomspännande system för vädermanipultion där alla (så kallade) mobilmaster ingår.

Svinesundsbron över till Norge.

En bit efter Norska gränsen tilltog det tunga gråa täcket och här märktes tydligt att det behövdes massor av orgoniter. Vi fortsatte självklart att distribuera orgonit vid de master som vi hittade längs vägen.

Ju längre in i inlandet vi körde och ju fler master som blivit neutraliserade så släppte trycket och vi kunde återfå en betydligt mera hälsosam atmosfär. Här syns bara några rester av DOR kvar som små ”klumpar” i himlen. Meteorologerna har säkert några nya påhittade namn för dessa så kallade moln.

Här började vi åter igen se den tunna hinnan av DOR och det verkade som att den trycktes längre och längre framåt ju mer master som blev neutraliserade utmed vår färdväg.

Efter ett tag så började även denna hinna lösas upp och här i denna bild ser man tydligt hur de karakteristiska positiva energiomvandlingsfenomen kallat sylfer (”sylphs” på engelska) bildas ut ur hinnan. Sylfer ser man i samband med orgonitaktivitet när energin atmosfären återställts till positiv. Det verkar ofta som att DOR förvandlas till sylfer för att sedan upphöra, de gånger när den positiva energin är i överflöd. Ju mer man studerar dessa fenomen ju mer lär man sig om dynamiken mellan de positiva och negativa energier i atmosfären.

Vi stannade på denna vackra plats utmed vägen för att ta lite bilder. Nu hade det mesta av det artificiella diset i himlen lösts upp.

När vi skulle hoppa in i bilen märkte vi att det stod en radiolänkstation precis bakom oss. Självklart ligger det nu orgonit i närheten av den.

Naturen i Norge är minst sagt fantastisk. På många ställen utmed fjordarna finns parkeringsfickor längs vägen där vi kunde stanna och så ofta vi kunde stannade vi för att kasta ut orgonitpuckar ut i fjordarna på så många platser som möjligt. Något som förvånade oss var hur lite master som fanns uppe på bergen. Vi valde därför att koncentrera oss på att få i så mycket orgonit i vattnet som vi bara kunde, för att få maximal spridning och effekt av orgoniten.

Ibland såg vi kraftverksdammar och här var en där vi stannade för att kasta ut orgoniter i dammen.

Vägen går upp för fjäll och ner i dalar och rätt var det är är man ute på en ny extremt vacker plats. Det tog ungefär tre gånger så lång tid att köra som vi räknat med för vi stannade hela tiden för att ta bilder och placera ut orgoniter.

Vi fick köra kolonnkörning över berget för tunneln var avstängd, och det var mycket trevligare för naturen var fantastisk. Här ser man tunneln som går igenom bergsmassivet. Det sitter någon form av en antenn monterad längst upp på vad ser ut att vara ventilation till tunneln.

Nerför berget mot staden Odda började vi åter igen se diset i fjärran. Här utnyttjade vi att det gick en fors utmed vägen där vi stannade för att kasta orgonitpuckar ner i vattnet. På så sätt tas energin med vattnet nedströms ut i fjorden.

Efter vi stannat åtskilliga gånger för att kasta orgonit i forsen och i fjorden så såg vi bara rester utav de tvättbräde-mönstrade karakteristiska effekterna av vädermanipulation. Även lite sylfer kan ses på bilden.

På kvällen var vi framme i Odda och nu hade hela himlen fyllts av sylfer, vilket var mycket imponerande! Vi hade valt att campa här för på morgonen skulle vi vandra till en plats som kallas Trolltunga, en mäktig stenformation som ligger högt uppe i bergen som man kan nå efter en 10 km vandring.

Nästkommande morgon var fantastisk med blå himmel och frisk luft. Nu bar det av upp till berget och en vad vi hade läst skulle vara en rätt så krävande vandring.

Väl uppe på berget var utsikten nära på oslagbar.

Väl framme efter 10 km vandring såg vi äntligen den berömda ”tungan” som ligger belägen på 1150 m över havet, och 700 m över sjön nedanför. Himlen fylldes av sylfer när vi började närma oss.

Det var riktigt mäktigt att gå ut på tungan och nu var det dags att vandra de 10 kilometrarna tillbaka igen.

Mot slutet av vandringen märkte vi att vädermanipulationssystemet hade dragits igång vilket kan ses på himlen. Så som jag förstått det försöker systemet överrösta kapaciteten i de nyligen utplacerade orgoniterna igenom att dra igång antennerna på max och därigenom tillfälligt skapa artificiella väderfenomen åter igen. Det är dock något som i ett område som är utförligt orgoniserat bara kan ske tillfälligt. Systemet har begränsade resureser i.om att vädermanipulation är en aktiv handling som kräver energi, medan orgonit som är väl utspritt verkar passivt och inte kräver något arbete när det väl är utplacerat. De ligger där och kontinuerligt omvandlar de negativa energierna i många, många år framöver och gör därmed permanent skada på vädermanipulationssystemet.

Dagen efter fortsatte resan vilket innebar en färjeöverfart över en fjord. Här släppte vi diskret i orgoniter med jämnt intervall.

Vi stannade på en plats i en dal vid ett vattenfall. Här var minst fyra stora högspänningsledningar som korsades och spände över dalen precis där vattenfallet var. Uppe på bergsknallen ovanför stod en mast. Jag kastade i en orgonit i vattnet vid vattenfallet och vi åkte sedan vidare. Direkt öppnades ett hål i det tunga molntäcket ovanför där vi kunde se den blå himlen. Tyvärr hann jag inte få med det på bild. Det var väldigt tunga energier där så orgoniten gjorde stor nytta, och det är ofta på dessa typer av platser som man ser resulta omedelbart. Speciellt vattenfall som är naturliga alstrare av positiv energi är tacksamma att släppa orgoniter vid.

Efter någon timmes körning hamnade vi i staden Bergen där vi sannade för natten. Vi körde igenom staden och hamnade till slut vid en punkt där det enligt en karta skulle finnas bra övernattningsmöjligher. Jag skulle vända på en parkeringsplats när jag tittade uppåt och såg tornet på denna minst sagt annorlunda utformade kyrka. Direkt när bilen rullade in på parkeringsplatsen fick Mui ett extremt högt örontjut, och jag relaterade det direkt till något mysko energi som är på den platsen.

Energin på denna plats var något av det mörkaste och mest ondskefulla som jag någonsin känt. Ja döm själva, detta är knappast något ställe som är byggt för att det ska vara harmonisk energi. Hela taket är gjort i koppar och utformat som en spets för att sända DOR ut i etern. Jag grävde diskret ner så många orgoniter jag kunde runt denna extremt skumma plats och försvann snabbt därifrån.

Dagen efter åkte vi vidare och stannade åter igen vid ett vattenfall. Här upprepades samma scenario, dvs att vi kastade orgonit i vattnet nedanför, och direkt öppnades ett blått hål i himlen. I denna bild uppenbarade sig dessutom en liten sylf i det blå hålet som bildats.

Vi fortsatte och som vanligt i Norge är det massor av långa och korta tunnlar. Ofta vid mynningen till tunnlarna finns master, så även på denna bild. På de flesta ställen kunde vi hitta bra platser att placera ut orgoniter.

Ytterligare master utmed vägen.

Efter detta stopp började vi ta oss österut igen och tillbaka hemåt.

På vägen åkte vi förbi några stora master som stod i par och kastade ut orgonit utmed vägen.

Kort därefter stannade vi på en rastplats och där fick vi se tydliga effekter i himlen.

Efter en liten stund hade det spruckit upp men vi såg hur det fortfarande var DOR kvar i himlen.

Detta var ett intressant ”konstverk” som stod mitt i en rondell. Det ska tydligen ändra vinkel beroende på vädret. Spiralen till höger är ett enda långt aluminiumrör som är lackat i mörk färg. När solen lyser på spiralen ändras längden och änden på röret drar i en vajer som är sammankopad med en serie taljor till en vagga med 7st aluminiumrör som pekar upp i luften. Allt eftersom längden ändras ändras vinkeln på rören.

Jag tycker det liknar en Wilhelm Reich cloudbuster. Vad tror du?

Detta var en fantastisk tripp och vi såg goda resultat! Det vi kunde hinna med under denna resa är dock bara en liten del av vad som behövs göras. Ofta kan man se på väderradar på appen sidan sat24.com att det är de klassiska tvättbrädemönstren över stora delar av Norge. Det behövs mycket, mycket mera orgonit utspritt över hela Norge. Vi rekommenderar verkligen den som känner sig manad att skaffa material till att tillverka själv och ge sig ut att placera orgonit!

Om du vill beställa våra orgoniter och stötta vårt orgonitprojekt, vänligen besök beställningssidan igenom att klicka här.