Radar i Danmark

På min mammas 60-årsdag var vi bjudna till en semester-resort i nordvästra Danmark. Vi åkte färjan mellan Göteborg och Fredrikshavn och väl där såg vi stora effekter av vädermodifiering i himlen. Jag hade där med mig en vanlig 9V orgonit-zapper, och den fullkomligt åt upp de utsmetade chemtrailsen och efter bara en kort stund hade det bildats ett enormt blått hål i himlen. Jag förstod att det kanske inte varit någon i området som spridit ut orgoniter i någon större skala. När man introducerar orgonit eller ännu hellre, en möbiusspole inuti en orgonit som pulsas av en elektronikkrets, i ett område där det inte redan finns orgoniter, då får man störst effekter.
En sådan fanns inuti zappern och den jobbade för högryck. Ju mer negativ energi som finns desto mer har orgoniten att jobba med. Är bara då orgoniten tillräckligt kraftig så omvandlar den all negativ energi till positiv energi, vilket ofta visar sig som ett stort blått hål i den av elektrosmog och chem gråa himlen.

På hemvägen såg jag direkt vad det var som orsakade de anmärkningsvärda effekterna i himlen jag fått. Det låg en stor radaranläggning ute på åkern, som såg ut som sex enorma golfbollar. Jag läste mig till att detta var någon form av radarstation ägd av danska militären. Tyvärr hade jag inga orgoniter med mig och jag hade ändå inte haft tillfälle att placera ut några.


Vi beslutade oss att åka dit en gång till och vara betydligt mer förberedda. Vi bokade färjebiljetter mellan Göteborg och Fredrikshavn och hemresa via Grenå över till Varberg. Vi bokade ett hotellrum så att vi skulle kunna ägna hela kvällen och dagen med att lägga ut alla orgoniter vi hade med oss.

Färjan över till Danmark från Göteborg, där preparerade vi hela sträckan med att på ett så diskret sätt som möjligt släppa i orgoniter i vattnet med jämna mellanrum, och detta varade under hela överfarten. Vi klockade varje isläpp för att kunna få ett hyfsat jämnt avstånd mellan orgoniterna. Väl i Fredrikshavn hittade vi någon form av militär radiostation med många olika typer av antenner. Den pepprades med massor av orgoniter.


Väl där ägnade vi hela dagen med att fullständigt preparera hela området runt radarstationen med alla möjliga olika typer av orgoniter. Allt från TBs och HHGs till pyramider och Earthpipes. Så fort vi närmade oss staden Hjørring som denna anläggning ligger i direkt anslutning till, såg vi hur chemet började brytas upp.

Anläggningen ägs av dansk underrättelsetjänst. Officiellt påstås det vara en ”inhämtningsstation” men jag misstänker att den har något med pågående vädermodifiering att göra. Kanske någon form av väderradar för att kunna läsa av hur antennsystemet, dvs alla mobilmaster, och chemtrailsflygplan över södra Skandinavien ska styras? Denna anläggning ligger ju bra till ute på Danmarks spets och kan på så sätt ha räckvidd till att förse vädermanipulationssystemet med realtidsdata för både hela västra Sverige men även Norges sydkust och en bra bit in på land. Någon uppgift i systemet där chemtrails ingår har den, eftersom effekten blev massiv trots en såpass liten mängd orgonit.

Efter att vi varit i direkt anslutning till anläggningen började vi att preparera samtliga mobilmaster i området, alla som vi kunde hitta. I alla vattendrag vi kunde hitta och även på, till synes, helt slumpmässiga platser placerade vi orgonit. Detta gav fina resultat direkt i form av mycket intressanta Sylfer som dök upp i himlen. Dessa sågs i himlen av och till under de  dagar vi tillbringade där.

 

 

 

 

 

 

 

 


Efter detta åkte vi runt i norra Danmark och lade orgonit vi alla master vi kunde hitta. Ofta gav det finaresultat i himlen och man kunde se att himlen transformerades ifrån negativ till positiv när sändarna en efter en droppade av och lämnade systemet, efter hand som vi placerade orgonit i dess närhet. Vi åkte hela vägen upp i Skagen, Danmarks norra udde och placerade ut så mycket orgonit vi kunde på vägen dit.

 

 

 

 

 

 


Sedan bar resan av söderut mot staden Randers där vi träffade några vänner. Även den staden blev preparerad med massor av orgonit. Dagen efter åkte vi mot Grenå för att där ta färjan hemåt, mot Varberg. Där åkte vi runt till de största master vi kunde hitta och placerade orgontier.

 

 

 

 

 

Hemresan följde samma upplägg och som tur var passade det bäst att åka på natten när inga människor befinner sig ute på däck. Det gjorde att vi i lugn och ro kunde sitta ute på däck under de cirka 4 timmar som överfarten tar. Vi kastade i ungefär 100st orgoniter av varierande storlek med jämna intervaller under hela överfarten mot Sverige. Vi planerar att göra liknande resor så fort vi får möjlighet. Håll utkik efter uppdateringar!


För att stödja detta projektet och därmed möjliggöra att vi kan göra ännu fler orgonitresor, kan den som vill beställa våra orgoniter via formuläret längst ned på beställningssidan.