Orgonit i Värnamo

Nyligen har det varit uppståndelse i media om ett eskalerande problem med våld och kriminalitet i den småländska staden Värnamo. Negativa samhällsfenomen som dessa frodas i en miljö där det finns stagnerad negativ energi, DOR (Deadly Orgone Radiation). Denna obalans kan bero på t.ex jordenergilinjer eller strålning ifrån mobilmaster. Denna strålning har även en direkt negativ påverkan på vädret och hela systemet misstänks ingå i ett världsomspännande system för manipulering av vädret där besprutningar från flygplan också ingår. Effekterna av detta har gjort att vädret på senare tid blivit sämre och mer extremt. Master strålar ut negativ energi, som har en negativ påverkan på vädret.

Många människor hajar nu till och börjar se dessa fenomen i himlen för vad de är, och en del är oroliga över konsekvenserna för miljön. Man kan använda materialet orgonit för att konvertera denna negativa energi kontinuerligt till positiv energi mycket effektivt och det är så enkelt att de flesta kan tillverka det. Då kan vi i det långa loppet istället, paradoxalt nog, få en hälsosam effekt av masternas strålning samtidigt som vi drar nytta av kommunikationen som de möjliggör. Det som trots allt är mycket trevligt är att några få 100ml orgoniter av den enklaste formen avaktiverar en mobilmasts påverkan av vädret och oskadliggör dess strålning. Orgoniterna avaktiverar de (för allmänheten ej kända) väderpåverkande funktionerna hos masterna om man lägger ett par stycken (beroende på mastens storlek) inom ett par hundra meter från masten. Under gynnsamma förhållanden ser man mycket ofta ett blått hål öppnas upp i den grå himlen när man lägger en orgonit vid en mast, speciellt om man besöker flera master under en och samma dag. Ofta kommer då ett sprayflygplan direkt och lägger en linje i det nyöppnade hålet.

Vi var i Värnamo för några år sedan och lagt ut ett fåtal orgoniter vid ett par stora master, men samtidigt känt att mer behövts. Hela Småland behöver mängder av orgonit, speciellt vid alla master. Vi bestämde oss därför att göra en punktinsats igenom att under en dag sprida ut så mycket orgoniter som möjligt vid så många olika platser i och runt omkring Värnamo som möjligt. Vi koncentrerade oss främst på mobilmaster, och ån Lagan som flyter

Tack alla ni som har beställt orgoniter, det är ni som möjliggjort denna insats!


Vi hade med oss en ansenlig mängd orgonit i olika typer. Främst så kallade Towerbusters, men även pyramider och HHGs för de ställen med behov av lite mera kraft. Även ”Earth pipes” som man slår ner i marken med slägga för att neutralisera energin i den energilinjer som sträcker sig kors och tvärs över hela jordens yta. Man kan hitta ledtrådar på att det korsar sig mycket linjer igenom att titta efter platser där det finns mycket fornminnen. Ofta går det kraftledningar förbi sådana här ställen och även mobilmaster kan finnas nära.

Vi börjar med att kolla terrängkartan vad det finns för objekt som kan objekt och platser behöva orgonit i området. Kraftledningar, fornminnen, mobilmaster, kyrkor, åar, vattentorn och vattendrag etc är lämpliga mål. Vi koncentrerar oss främst på mobilmaster och främst de större som ligger högre upp och på bergsknallar. På Lantmäteriets kartor är masterna utmärkta som en prick med symbolen ¤ och fornminnen är utmärkta som ett R.Första masterna inne i staden fick smaka på orgoniterna först. Direkt dyker sprejplanen upp.Sedan är det bara åka ut och leta upp fler master uppe i skogen utanför staden.

Ibland kan det vara ganska dåliga vägar upp till mobilmaster.Efter ett par kilometer hittar vi den första. En ganska stor mast med en hel del olika antenntyper på och ett väl tilltaget teknikhus i betong. Det tyder på att det är en viktig nodpunkt i vädermanipulations-systemet. Ett par orgoniter göms i mastens direkta när område.

Denna mast stod bara ett par hundra meter ifrån den första. Står det fler än en mast på samma ställe så är platsen i ännu större behov av orgonit. Det är vid dessa platser som effekterna i himlen brukar bli som störst.

Ibland får man vända tillbaka och hitta andra vägar. Då är terrängkartan riktigt bra att ha. Den finns även som mappen ”Lokalsinne” för Android-telefoner och som finns på Google Play store.

Dessa effekter i himlen kom direkt efter att vi varit uppe vid de första masterna uppe i backarna precis utanför centralorten. Tydliga ränder i himlen tyder på att vädermanipulationssystemet försöker med full kraft att kompensera för de sändare som fallit bort och numera sänder ut positiv energi. Efter en timme ungefär var detta rippel i himlen helt borta. Det tyder på att masterna vi precis neutraliserat var viktiga nodpunkter i systemet. I Sverige finns tusentals såda här liknande stationer som alla behöver sig en dos med orgonit. För att vädret ska återställas krävs det att samtliga sådana här platser täcks upp med orgonit. Det kommer att ske med tiden, sakta men säkert är vi på god väg dit. Ju fler som är aktiva med att orgonit, desto fortare går det.

Vi fortsatte att leta upp olika master i staden. Vi fokuserade också på att lägga en hel rad av orgoniter nedströms Lagan, som slingrar sig igenom Värnamo. På så sätt skapar vi ett kraftigt orgonfält som tar med sig energin nedströms och neutraliserar alla master på vägen. Detta är det absolut effektivaste sättet att täcka upp stora områden snabbt om man inte har gott om tid. Man besöker de större masterna runt omkring staden, samt de stora i centrum, sedan fokuserar man på vattendrag. Efter hand kan man komplettera med att lägga ut ett rutnät i stadskärnan.

Inte helt ovanlig överflygning! 🙂

Denna bild är tagen ifrån Jönköping i rikting Värnamo (ca 70km). Där är som ett fält som hjälper till att stoppa inkommande chem-fronter.

 

Videon och bilden ovan är tagna två dagar senare, båda på platser inte långt ifrån Värnamo. Efter helgens aktion ser man hur det artificiella vädret inte fäster lika bra som tidigare. Det var en lyckad aktion och nu gäller det att utöka cirkeln till andra städer österut. Det finns massor av master runt om i Småland med tanke på att LOIS, ett radioteleskop som misstänks vara täckmanteln för ett hemligt militärt program för vädermanipulation, har sitt centrum vid Växjö Universitet. Alla master som ingår i detta systemet behöver orgonit. Med tiden behöver det tillkomma fler och fler orgoniter eftersom effekten rampas upp, och kanske någon orgonit hittas. Orgonitprojekt får aldrig stanna upp, det finns alltid nya platser att besöka. Platser där man placerat orgonit tidigare, kanske flera år tillbaka, ger ofta fina resultat i himlen om man gör ett återbesök.

För att beställa våra orgoniter och på så sätt stödja projektet, var vänlig besök beställningssidan.

/Tomas