Om chemtrails

Chemtrails kallas det hemliga program för besprutning av kemikalier i luften ifrån flygplan. Det används främst för vädermanipulation för att skapa en ”gröt” i himlen som sedan kan pumpas med strålning från de intelligent placerade nätet över hela jordytan av så kallade mobiltelefonmaster, som egentligen är sändare i ett högteknologiskt väderkontrollsystem. Orsaken till varför detta görs är att hålla befolkningen under ett deprimerande grått täcke så att befolkningen blir deprimerade och trötta och inte gör uppror mot makthavarna (som är väldigt få). Dessutom blir folket medgörligt i och med att vi pumpas med lögnen om klimathotet, och därför går med på åtstramningar i vår frihet när det i själva verket inte finns något hot, eftersom vädret kontrolleras igenom ett världsomspännande vädermanipulationsprogram.
 
Det fina i kråksången är att chemtrails har inte fallit ner till jordytan på snart 10 år. Detta upphörde efter att befolkningen hittat metoden att med hjälp av orgonit neutralisera den negativa energi som mobilmasterna sänder ut, och som används för vädermodifiering. Numera har chemtrails mest en psykologisk effekt, men därmed inte sagt att de är ofarliga och inte påverkar oss negativt. Det är bara den rent toxikologiska påverkan som tagits bort. Vi behöver fortfarande dumpa massor av orgoniter överallt för att totalt kunna återställa klimatet.
 
Systemagenter (via underrättelsetjänster som typ Mossad, CIA etc) fortsätter däremot att sprida desinformation och snyfthistorier på internet där gråtande barn visar regnvattenprover med skyhöga aluminiumvärden, trots att det inte längre finns något nedfall av varken aluminium, barium eller strontium (som sägs ingå i chemtrails). De vet nämligen att rädsla paralyserar befolkningen, och eftersom det i desinformationen aldrig nämns att man kan göra något åt vädermodifiering och chemtrails (orgonit) så lämnas de vettskrämda människor som ser på propagandan helt och hållet ut till att demonstrera och skriva brev till politiker, vilket är fullständigt meningslöst eftersom politikerna egentligen inte har någon makt. De är bara avlönade skådespelare (prostituerade) som svarar mot en dold maktelit som parasiterat på ärliga människor sedan urminnes tider.