Orgonit i Tyskland och Schweiz

Detta årets sommarsemester ägnade vi oss att åka på en bilresa igenom Danmark och Tyskland till Schweiz. Som vanligt kombinerar vi nytta med nöje och därför hade vi massor av orgoniter med oss som vi tänkt placera ut på bra ställen som vi ser under resans gång.

Redan när vi kom över Öresundsbron såg vi effekten av orgonit, både våra medhavda och de som andra (och vi) redan lagt ut, göra sig gällande. Här ser man hur en nyligen lagd chemtrail börjat och omvandlas till en sylf. För er som inte vet vad detta är kan läsa dessa inlägg jag skrivit om detta fenomen.  Länk1 Länk2

 

Första natten spenderades i danska staden Ribe på Jyllands västkust. På väg därifrån söderut noterades tre stora master vilket troligen var anledningen till varför himlen såg fullständigt bedrövlig ut av chem-sörja och radiosmog.

 

Ett kort stopp för orgonit-utplacering intill var och en av dem gjorde helt klart susen och chemet började bryta upp i princip omgående.

 

Bara några minuter senare hade chemet börjat brytas ner av den positiva orgonenergi som masten, med hjälp av de nytillkomna orgoniterna, nu utstrålar.

 

Efter en dags körning hade vi nått vårt första mål i Tyskland, staden Koblenz där floden Mosel börjar. Här var himlen i princip täckt av en vit hinna. Notera att det inte är dis i form av moln, utan en annan typ av dis som ligger mycket högre än de naturliga molnen. Detta dis består av radiosmog, smog, kemikalier från chemtrails osv. Partiklarna i smogget är extremt små och är positivt laddade. När negativa joner, som finns i en atmosfär fylld med positiv orgon, träffar dessa positivt laddade partiklar, neutraliseras de och bryts ner (omvandlas) till ofarliga naturliga ämnen.

Vi hade tänkt åka söderut längs med Moseldalen och kasta i orgoniter i floden med jämna mellanrum, åtminstone när vi ser en mast. Då kommer floden laddas med positiv orgon som kommer att följa med vattnet nedströms och göra gott över en mycket stor yta.

 

Vid solnedgången hade det redan skett mycket energiomvandling och här ser man enbart små strimmor av DOR (chem) som ligger kvar.

 

Morgonen därpå var den vita hinnan i stort sett borta och resan söderut kunde fortsätta.

 

Det tog inte lång stund förrän vi kunde börja se sylfer även här. Mycket ofta när sylfer dyker upp i himlen så sprayas ett streck rakt igenom. Detta kommer att visa sig tydligt på bilder senare. Det är som ett krig i etern som utspelas av positiva och negativa entiteter. Vad chemtrails egentligen är för något är det nog ganska få som vet, och har man studerat dem och sylfer ett tag kan man verkligen ställa sig frågande till om de ens är konventionella flygplan. Det enda vi kan göra är att observera och föra noteringar.

 

När vi kört en bit var vårt nästa stopp för natten den mysiga staden Cochem. Här uppenbarade sig en fullkomlig exlosion av sylfer i himlen. Ofta har jag noterat att på platser med gamla byggnader och anrik historia, och därmed gamla stagnerade energier, ser man ofta dessa sylfer i himlen efter orgonit-utplacering.

 

Det verkar som att när orgoniterna kommer in i bilden löses denna stagnation i energifältet (DOR, död energi, Deadly Orgone Energy) upp. Gamla byggnader och monument, som i detta fallet slottet Reichsburg, byggdes oftast med hänsyn till nätet av jordenergier och det kan också vara en förklaring till varför det ofta blir kraftiga effekter i himlen vid utplacering av orgonit.

 

Dagen efter hade himlen i princip återfått sin naturliga blå färg och den vita smoggiga hinnan var reducerad till nära på oigenkännlighet.

 

Denna bilden ger en ledtråd om att näringslivet runt Moseldalen till största delen handlar om vinproduktion. Master finns det faktiskt inte så många utav, men en kan man se här längst upp i bild. Notera även skillnaden på himlens färg jämfört med tidiare. Längs med hela färden utmed floden kastade vi i en orgonitpuck med jämna mellanrum.

 

Färden bar nu ännu längre söderut och längs vägen fanns det gott om mobilmaster, som detta välbevakade exemplar lokaliserat vid en av de många rastplatser utmed det tyska motorvägsnätet ”Autobahn”.

 

Innan vi åkte över gränsen till Schweiz stannade vi på Lidl och fyllde på förnödenheter för att hålla kostnaderna nere, eftersom Schweiz är ett av europas dyraste länder.  Då passade vi på att lägga några orgoniter vid masterna i närheten.

 

Strax vi kört över gränsen hittade vi i staden Schaffhausen denna anläggning med master. Det verkade som att det var någon forma v vädervapen med tanke på hur himlen svarade på orgonit. Notera hur det sprejas ett kryss i himlen, kanske i ett desperat försök att motverka effekten av orgoniterna.

I Schaffhausen finns också Rheinfall, ett stort vattenfall i floden Rhen. Positiv orgon alstras naturligt i vattenfall och det har nu fått ytterligare hjälp på traven av några orgoniter vilket syns i himlen.

Färden bar vidare mot de Schweiziska Alperna.

Naturen är enastående och ofta kör man förbi sig sådana här platser utmed vägen.

Vi kom till den lilla men mycket fina orten Lauterbrunnen som kännetecknas av ett vattenfall ut ur berget.

Därifrån tog vi tåget upp till en fjällby som heter Wengen. Dit går bara att ta sig med tåg pga dess bergiga läge. Tågen här använder sig av kugghjul och kuggstång i mitten av rälsen för att kunna klättra uppför de branta backarna utan att slira.

Vi åkte mest upp för att ta lite bilder och gömma några orgonitpuckar, så vi åkte neråt igen efter en liten stund.

Nere i byn gömde vi också några orgonitpuckar och ganska snabbt klarnade himlen upp. Det står master lite här och var uppe på bergen.

Dagen efter åkte vi till Grindelwald för att ta kabinbana upp till bergstoppen Männlichen som ligger 2343 m över havet. Det var en mycket trevlig och fridfull åktur igenom alplandskapet.

Väl uppe var utsikten enastående. Så fort vi kom upp dit började det sprejas linjer över himlen.

Här uppe låg det en ganska stor mast. Efter att vi gömt några orgoniter här började även stora sylfer titta fram. De små gråa molnen är rester av DOR som ligger kvar.

Utsikten härifrån är verkligen fantastisk. Nu skulle vi påbörja vandringen till en annan bergstopp, Kleine Schneidegg.

På några ställen utmed vandringsleden låg det master och där hittade vi bra gömställen för orgonit.

Vattendrag är alltid bra platser att lägga orgoniter.

Då var vi nere i byn Grindelwald igen och det var dags att hitta sovplats för natten för att senare ta oss tillbaka norrut.

Nästa stopp låg en halv dag bort och till området där denna byggnad ligger. Här fanns också negativa energier vilket vi kunde se när vi kom dit med orgonit, att chemet i himlen började bryta upp.

Detta är inte vilken byggnad som helst, utan UPU, Världspostunionen, ett FN-organ som är överhuvud för nästan hela världens postsystem och har sitt säte i Bern i Schweiz. Det är de som bestämmer hur posthantering ska fungera i medlemsländerna. Detta regelverk utgör den högsta jurisdiktionen i världen, och står över all annan jurisdiktion (skapad av människan), t.om högre än militärens krigslagar. Här fanns det tydligen mycket negativ energi som frisläpptes, vilket kan ses i himlen i form av fina sylfer.

Utanför UPU fanns denna passande skylt.

 

Nästa anhalt på vår karta var denna byggnad som ligger några timmar bort, i staden Basel vid tyska gränsen. Säga vad man vill om denna huvudentré, men min privata åsikt är att det inte ser speciellt mysig och inbjudande ut, snarare tvärt om. Hela stället andas tung och dyster energi vilket kommer förklaras strax.

Huvudentrén sitter ihop med denna byggnad. Påminner inte denna om avbildningarna av det bibliskt mytomspunna Babels torn? Utformningen och detaljkvaliteten vittnar om att detta inte är någon genomsnittlig kontorsbyggnad.

Detta hus tillhör samma institution och ligger några hundra meter bort från det andra. Att även himlen svarade bra på våra utplacerade orgoniter vittnar om att i denna stadsdel fanns mycket tunga och dystra energier som väntade på att lösas upp.

I husen ocvan finns nämligen Bank of International Settlements, förkortat BIS. Det är en bank som har till uppgift att utföra finansiella uppdrag åt centralbanker. En bank för centralbanker med andra ord. Igenom denna organisation rör sig sjuka mängder pengar, och för den som är någorlunda insatt i bedrägeriet hur pengar skapas, förstår att organisationer som denna är som en magnet som attraherar korruption.

Nu var det dags att åka tillbaka över till Tyskland. Över vissa områden låg det fortfarande mycket DOR-dis över, vilket tyder på att mera orgonit behöver läggas ut. Jag vet att tyskland hade mycket aktiva orgonit-gifters i början av 2000-talet men jag har ingen koll på hur det ser ut nu, och det är ju faktiskt svårt att veta. Mycket master har säkert tillkommit sedan dess, för man ser att det verkligen behövs mer orgonit.

På vägen hem så körde vi igenom Nürnberg och passade då på att åka och kika på minnesplatsen för Nürnbergrättegångarna. Detta är huset där rättegångarna ägde rum och man ser tydligt på sylferna i himlen att här fanns mycket gammal negativ energi som transformerats.

Så fort vi kom till den stadsdelen där den byggnaden ligger blev det en massiv effekt i himlen. Den sista laddningen orgoniter vi hade med oss hamnade här i denna stadsdel, främst vid master, för där ger de mest effekt.

Massor av fina sylfer uppenbarade sig och försvann lika kvickt.

Här ser man tydligt något som bekräftar sägnen att sylfer är metafysiska väsen som står på vår sida i kampen mellan gott och ont. Direkt när denna dök upp började det sprejas rakt igenom från flera olika riktningar. Många som inte känner till sylfer misstar ofta dem för utsmetade chemtrails. Så är dock inte fallet, utsmetade chemtrails ser helt annorlunda ut. Ofta ser man sylfer dyka upp först, och sedan kommer sprejplanen och sprejar rakt igenom.

Målningen illustrerar masten (och vindkraftverkets?) riktiga syfte, dvs att producera död energi. Don Croft kallade alltid mobilmaster för ”Death Towers”.

En av de sista stoppen på hemvägen var vid en bensinmack invid motorvägen, där vi stannade ett par timmar. Ganska snart började det sprejas ovanför och jag observerade en karakteristisk effekt som orgoniter har på chemtrails, dvs att trailen blir vågformig vilket kan ses i bilden om man zoomar.

Kort efteråt så var trailen helt borta och himlen hade återfått sin djupblå färg.

 

Att det blev så stark effekt på bara några få orgoniter vi hade kvar kan bero på att det satt antennpaneler i toppen av reklamskylten. Orgoniterna omvandlar strålningen från dessa och gör att de istället utstrålar positiv orgon.

Kort och gott var detta en mycket trevlig och produktiv resa!

Om du vill beställa våra orgoniter och stötta vårt orgonitprojekt, vänligen besök beställningssidan igenom att klicka här.