Kontakt

Har du frågor eller vill du beställa orgoniter? Fyll i kontaktformuläret längst ned på sidan så blir du kontaktad.

Fält märkta med * måste fyllas i.

Non-Resident/Non-Domestic/Non-Commercial

Nedan följer tips för allmän säkerhet vid kommunikation på Internet.

Om du vill kommunicera med mig privat via krypterad mail rekommenderar jag att du skaffar ett gratis konto på Protonmail.com där du självklart använder ett starkt lösenord skilt från dina andra konton. Du kan då maila mig på info@cloudbuster.se som är kopplat till mitt konto hos ProtonMail.

Jag använder Signal Private Messenger som är ett program för både iPhone och Android där kommunikationen är krypterad. Det är väldigt enkelt att ladda ner och använda, och det byter ut din ordinarie SMS-app. Eftersom kommunikationen sker via datatrafiken så är samtal och SMS gratis så länge du har data eller WiFi aktiverat. Det går att ställa in så att den här appen inte sparar några loggar. Mobilnumret som är kopplat till Signal är 0706536022.

Surfa gärna med Epic Privacy Browser. Det är en webbläsare som är anpassad för privat surfning, där inga loggar sparas, och där du kan tunnla din trafik igenom någon av deras krypterade proxyservrar så att det blir betydligt svårare för snokande myndigheter att logga och spåra din trafik. Per automatik är kakor avaktiverade vilket innebär att du inte blir kartlagd på samma sätt.

En bra, smidig VPN-tjänst till bra pris som jag rekommenderar är OVPN. VPN betyder “Virtual Private Network” vilket innebär att all din trafik tunnlas igenom en krypterad tunnel till din VPN-leverantör där trafiken slutligen slussas ut på Internet. Det innebär att du får ökad säkerhet mot hackers och även snokande myndigheter. De flesta VPN-leverantörer sparar inga trafikloggar vilket innebär att myndigheter inte kan ta del av data över vilka sidor du besöker, och andra med tveksamma avsikter som försöker snoka i ditt privatliv får det betydligt svårare.

Självklart bör du använda en brandvägg eller router (med starkt WiFi-lösenord som du själv har bytt) efter ditt modem eller nätverksuttag.

Blockera popups och reklam i din webbläsare med tillägget uBlock Origin som finns till Firefox och Chrome.