Hur man identifierar desinformation om orgonit

Något som är mycket påtagligt inom orgonit-”rörelsen” på nätet är desinformation och agenter. Mänsklighetens fiende nr 1, organiserade parasiter, vet om att orgonit är ett stort hot mot deras fortsatta existens och anser att utspridningen av orgonit måste stoppas eller bromsas till varje pris. Vi blir bara fler och fler som känner till hur enkelt det är att med orgonit förbättra energier och omvandla de skadliga elektromagnetiska fält som parasiterna har placerat i vår närmiljö med hjälp av vårt tysta medgivande. Mobilmaster och det elektromagnetiska vapensystem som dessa utgör är ett mycket viktigt verktyg för parasiterna för att kunna införa deras uråldriga dröm om en ”ny världsordning” där de är herre på täppan och alla människor är deras slavar. Ju fler orgoniter som kommer ut, desto fler vanliga människor som vaknar upp till detta. Orgoniter gör att människor får lite andrum i det grå moln av negativ energi som omger dem och kan tack vare det börja använda sin egen hjärna och tänka själv istället för att låta media och staten sköta tänkandet.

Orgonit är ett särskilt stort problem för fienden. Det är nämligen en ”lösning” som gör att vem som helst som har informationen och tillgång till ingredienserna kan tillverka själv. I princip alla i hela världen kan få tag i ingredienserna och utrustningen som krävs. Det är inte speciellt dyrt och de färdiga orgoniterna förvånansvärt effektivt! Vad är då fiendens taktiker för att stävja ”problematiken” med att folk gör orgonit? Sedan runt år 2000 när Don Croft introducerade de enkla recepten på hur man tillverkar orgonit så har det, i varje land där orgonit börjat bli populärt, visat sig samma typ av taktiker ifrån fienden. Dessa taktiker är lätta att känna igen för det finns inte så många och de upprepas gång på gång överallt. Allt detta gör de för att få nybörjare att tro att orgonit är komplicerat, svårt att tillverka, dyrt, kräver speciell utrustning och kompetens och att man måste få till det ”rätt” för att det ska bli bra. Faktum är att det är mycket svårt att misslyckas med att tillverka och placera orgoniter.

Jag kommer här gå igenom de vanligaste som är bra att känna till och att hålla utkik efter om du letar efter information om orgonit på internet. Var uppmärksam på att desinformation ofta upprepas av folk med ärliga avsikter utan sakkunskap, så alla som har följande drag behöver inte ha onda avsikter. Militär underrättelsetjänst och väldens dolda elit håller på med riktigt mycket sjuka saker och deras taktik är att när det bildas en folkrörelse som lyfter folkets medvetande och jobbar för något positivt, då infiltreras den av agenter som smutsar ner och splittrar upp folk.

  1.  De presenterar orgoniter som inte innehåller något (eller mycket lite) metallspån. När metallspån omges av polyester bildas massor av små lager huller om buller av organiskt material (plast) och metall. Dessa lager, i oregelbunden form, gör att stagnerad energi attraheras in i orgoniten och får liv igen på ett mycket effektivt sätt. Det är lagerna av metall och polyester som gör grovjobbet i en orgonit, och finns det ingen metall så händer inget. De gör detta för att spä på mystiken kring orgonit och förpesta den riktiga kunskapen om vad orgonenergi är och hur det beter sig.
  2. De fokuserar på kristallen i en orgonit. Kristallen (kvarts) är inte huvudkomponenten i en orgonit, den finns bara där som en tillsats för att förstärka orgonitens kapacitet att omvandla energi. Utan kvarts måste man göra en mycket större orgonit för att åstadkomma samma omvandlingseffekt, så därför ska man alltid använda kvarts. Det behövs dock bara en liten bit kvarts per orgonit, mindre än vad man tror.
  3. De överkomplicerar orgonitkreationer. Många nybörjare som ser detta tror då att vanliga orgoniter är otillräckliga och det blir en för hög instegs-tröskel för dem. många börjar därför aldrig gjuta orgonit. Man behöver bara metallspån polyester och en bit kvarts för att göra extremt kraftfulla orgoniter.
  4. De mystifierar orgonit och tar det ifrån vad det är, ett objekt som neutraliserar dålig energi, till ett mystiskt objekt med närapå religiösa egenskaper,
  5. Hävdar att man bör/måste ha i andra ingredienser än polyester, metallspån och kvarts i sin orgonit för att förstärka effekten. Don Croft var alltid noga med att poängtera att man bör vara väldigt försiktig vad man lägger i sina orgoniter eftersom det kan få motsatt effekt. Magneter och järnoxid är två exempel på saker som påstås öka effekten men som istälelt har motsatta egenskaper i att rubba balansen i orgoniten. Allt man lägger i orgoniten tar dessutom upp plats i formen som skulle kunna vara mera spån (dvs mera verksamt material).
  6. Använder ordet ”chembuster” när de beskriver en orgonit-cloudbuster vilket är den korrekta termen. Don Croft som gjorde den första Orgonit-cloudbustern identifierade tidigt att vissa individer ville vrida om diskussionen till att en cloudbuster enbart är till för chemtrails när den fungerar som alla andra orgoniter, bara det att den är riktad uppåt med hjälp av rören. Dessa individer började tidigt använda termen ”chembuster”. En cloudbuster harmoniserar och balanserar den övre atmosfären vilket gör att eliminering av chemtrails är bara en biprodukt av att cloudbustern tillfört positiv orgonenergi där det behövs. Eftersom chemtrails är en aspekt av negativ orgonenergi neutraliseras och omvandlas de av denna positiva energi.
  7. De hävdar att fienden kan blockera orgoniternas verkan eller ”stänga av” dem, vilket inte stämmer. En orgonit har möjlighet att omvandla en viss ”mängd” dålig energi och därför kan den temporärt ”överröstas” om mängden negativ energi ökar. Därför kan man ofta behöva åka till ett ställe man ”giftat” efter en tid och placera ut fler orgoniter för att kompensera för det. Det brukar ofta ge bra effekter i himlen när man besöker en mast för andra gången.
  8. De hävdar att man måste programmera orgoniten. De hävdar att man måste uttala sin intention vid tillverkningen. Även om det är så att kristallen kan programmeras, så tillverkar man ju orgoniter med ett högre syfte, dvs. att förbättra miljö och välmående i orgonitens närhet. Det är det som är intentionen, och inget som man behöver uttala specifikt.
  9. De hävdar att orgoniten (eller kristallen inuti) tappar effekt och måste ”laddas” upp efter en tid igenom att ställa dem i solen. Detta stämmer inte. Efter att en orgonit gjutits avtar aldrig dess egenskaper att omvandla negativ energi. Orgonit funkar extra bra när solens strålar träffar orgonitmassan, t.ex när man pekar en cloudbuster rakt in i solen. Men det är inget krav att ladda upp gamla orgoniter.
  10. Involveras med andra kända desinformations-agenter och elitens new-age-community. Efter att man blir mera medveten om fiendens taktiker så ser man snart vilka som presenterar lögner och desinformation på internet. Lögner, propaganda och antaganden upprepas runt i en ring tills ingen vet varken ut eller in.

Huvudargumentet i det hela är: ”Keep it simple” (gör det enkelt). Orgonit är enkelt att göra och man behöver inte krångla till det för att det ska bli bra. Det går knappt inte att misslyckas, och istället för att krångla till det med komplicerade och dyra lösningar, kan man fokusera på att tillverka fler vanliga orgoniter och på så sätt täcka upp en större yta.