Var placerar man orgonit?

Det vanligaste användningsområdet för orgonit, om man bortser för personligt bruk, är att placera ut orgonit på ställen där man identifierat negativ energi. Det innebär att man genom strategisk utplacering av orgonit t.ex kan neutralisera den skadliga effekten som radiomaster har på allt levande, höja medvetandet och återställa balansen i städer eller stora regioner, rensa upp hav och vattendrag från föroreningar, eller att oskadliggöra effekten av all vädermanipulation som pågår.

Var börjar man?
Man börjar alltid med sitt eget hem och sig själv. En början är att lägga 4st TBs (muffinsformade orgonitpuckar) eller ännu hellre HHGs (konformade) i varje yttre hörn av huset. Bor man i lägenhet bör man placera en i varje fönster, och en vid ytterdörren. Sedan går man vidare och lägger en TB på elcentralen, en på inkommande vattenledning, samt en på Wi-Fi router om man har en. En TB under varje säng. Någonstans centralt i huset placerar man en pyramid eller en HHG, kanske i ett arbetsrum. Hur många man behöver beror också på hur man bor. Bor man på landsbygden behövs färre än om man bor centralt i en stad där det generellt är högre nivåer av strålning. I ett flerfamiljshus behövs också fler med tanke på att det finns mycket fler människor, och nästan alla människor använder mobiltelefon och ofta även har Wi-Fi hemma. Kanske det sitter antenner på taket?

Man bör alltid bära med sig en lite mindre orgonit nära kroppen, detta skyddar dig vart du än går. Det går självklart även bra att ha en TB i väskan om man vill.

Efter detta börjar man utomhus. I trädgården, buskage, vattendrag och diken i husets direkta närområde (inom ett par hundra meter) lägger man TBs. Detta för att få ett skyddande fält av orgoniter och att göra ditt hem till en borg. Efter detta är närliggande radiomaster högsta prioritet.

I bilen bör man ha minst 2st TBs (en fram och en bak) eller en HHG eller pyramid.

Alla ställen du och din familj normalt besöker ska redan ha en orgonit som ligger och väntar på dig när du kommer fram. Arbete, skola, hos vänner och bekanta och så vidare. Om inte dina vänner förstår vad orgonit är för något, går det givetvis bra att gömma några TBs så nära deras hem som möjligt utan att de vet om det.

Bor man i hus och har trädgård bör man också fundera över möjligheterna att ställa upp en stor cloudbuster. Självklart efter att man varit runt och placerat ut orgonit vid alla master inom ca 10km radie. Detta för att cloudbustern ska fungera optimalt.

En mycket bra start är att beställa våra startpaket som finns på beställningssidan.
Där ingår 12 TBs, en pyramid, en fickorgonit och en för mobiltelefonen. Detta brukar räcka för att skydda de flesta normalstora hem mot negativa energier.


Hur hittar man master och andra bra platser att lägga orgoniter?

Lantmäteriet tillhandahåller en mycket bra gratis karta som är gratis och dessutom finns en app för både Android som heter Lokalsinne. Med detta hjälpmedel är det lätt att hitta de mobilmaster som är fristående, alltså inte de som är monterade på hustak.

Adressen dit är: https://minkarta.lantmateriet.se/

  • Gula pilar visar hur symbolen för radiomast ser ut. Tittar du på kartan kommer du bli förvånad över hur många radiomaster det finns. Alla dessa behöver orgonit inom ett par hundra meters avstånd för att neutraliseras.
  • Blå prickar visar vattendrag. Det är alltid bra att lägga orgonit i vatten, dels för att energin sprider ut sig lättare i det ledande vattnet och dels för att undvika att orgoniterna hittas.
  • Röda prickar visar vindkraftverk. Lägg en HHG vid varje grupp om tre kraftverk, eller en TB vid varje.
  • Gröna prickar visar kraftledningar. Lägg TBs med jämna mellanrum längs med ledningen där du har möjlighet. Vid riktigt stora kraftledningar kan det vara värt att lägga en vid varje stolpe där man kommer åt. Annars bör man koncentrera sig på att omringa ställverk och knutpunkter och platser där ledningar korsar andra ledningar eller vägar.

Som kuriosa kan det tilläggas att det tidigare fanns en interaktiv karta över var samtliga sändare var placerade och som drevs av Post & Telestyrelsen där exakta koordinater, sändareffekt osv. var utmärkt för varje sändare, även de som sitter på hustak. Den togs ner år 2010, med motiveringen att den var ”för dyr” att upprätthålla. Detta var samtidigt som orgonitrörelsen i Sverige börjat komma igång.

Hur nära masten kan man lägga orgoniten?
Lägg inte den direkt vid masten, då är det stor risk att någon plockar bort den. Bättre är att lägga dem 50-100 meter bort. De är effektiva upp emot 3-400 meter bort. Försök hitta snåriga buskage, vatten eller liknande där orgoniten ligger dold och inte kan misstas för skräp (och plockas bort).

Måste man gräva ner orgoniter?
Inte nödvändigtvis med det minskar risken för att de försvinner eller hittas.
Att kasta i snåriga buskage går utmärkt.

Hur många orgoniter behöver man per mast?
En tumregel är att ta antalet antenner (runda och avlånga) och dela med 6.
Exempel, masten har 9 antennpaneler och fyra runda tallrikar. Detta ger 13 antenner totalt. Mellan två och tre TBs i storleken 100ml är nödvändigt för att neutralisera denna mast.
Detta gäller självklart enbart om orgoniterna är fulla av små/medelstora metallspån.

Hur hittar man ställen att gömma orgoniter på inne samhällen och städer?
Inne i samhällen finns massor av ställen att lägga dem på. Det är inte alltid de ligger kvar kanske, men de borde ligga kvar ett tag om man hittar någorlunda bra gömställen. Ofta finns gräsmattor, och kan man ha en handspade i en väska med lite TBs så kan man enkelt gräva ett litet jack, banka ner en TB och sedan täcka över med gräs igen.
Eller så kan man gjuta orgoniter i tejpade toarullar och släppa ner i skyltstolpar, med en sån förlängare man plockar skräp med. Ibland är det stört omöjligt att gömma orgoniter, men är man kreativ hittar man oftast bra gömställen. In under undertak på offentliga byggnader i dolda utrymmen är en klassiker. Under entrétrappor, upp på tak eller i snåriga buskage. Ibland är det bra att ge orgoniter till folk som jobbar på stället man vill få in en orgonit.