Orgonit på Gotland

Denna sommarens semester blev vi tillfrågade av ett par bekanta om vi ville hänga med och campa på Gotland. Instinktivt slog tanken mig att ta med massor av orgoniter och fortsätta där vi slutade år 2018. Då var våra möjligheter till att sprida ut orgoniter av olika orsaker något begränsade, och vi hann bara lägga ut vid ett fåtal master på vägen från Visby till Fårö. Denna gången skulle vi ha mera tid och möjlighet för att någorlunda utförligt sprida ut så mycket orgonit som vi kunde över en större del av Gotland och Fårö.

Några veckor innan förberedde vi de orgoniter som vi skulle ha med oss på resan. Totalt fick vi plats med ca 250-300 towerbusters (orgonitpuckar) och vi bedömde att detta skulle räcka gott för den tiden vi kunde vara iväg.

Jag kan börja med att berätta att SMHI:s 10-dygnsprognos hade utlovat regn och låga temperaturer så gott som hela veckan vi skulle vara där, vilket var intressant. Det återstod att se hur det skulle bli med den saken. Resan bar nu av från Halmstad mot Oskarshamn.

Längs hela sträckan kastade vi ut orgoniter vid varje mast som vi körde förbi. Efter att vi passerat Växjö såg vi tydligt hur vädermanipulationssystemet var igång och det var mycket tung himmel framför oss. Vi fortsatte att kasta ut orgoniter vid varje mast som vi körde förbi och vi blev mycket förvånade när den tunga himlen löstes upp allt eftersom vi färdades tvärs över landet. Det märktes tydligt hur de orgoniter som vi kastade ut störde ut den negativa effekt som masterna har på vädret.

Vi kom nu fram till färjelägret i Oskarshamn och vid det här laget hade den negativa energi i himlen lösts upp fullkomligt och himlen var nu klarblå, perfekt för en fin färd över till Gotland. Vi hade bokat senast möjliga färja för vi tänkte att hålla till på däck under hela resan. Vi packade ner 60 orgoniter i en ryggsäck och begav oss till en undanskymd plats på däck.

 

 

När vi kommit över till Visby så stannade vi för natten och på morgonen började resan upp mot Fårösund. På vägen dit stannade vi vid några fina platser som låg i anslutning till olika mål för orgonit-utplacering, bland annat denna radarstation. Vi hade begränsade möjligheter att besöka många platser eftersom vi reste med våra bekanta. De skulle åka hem tidigare än oss, så efter det kunde vi mera fritt åka runt och placera orgoniter. Vi hann ändå besöka många platser med intressanta installationer under tiden som vi körde runt och utforskade ön.

Natten spenderades på en campingplats som lämpligt nog hade en stor mast ståendes alldeles i närheten.

Dagen efter åkte vi mot Fårö. Nu såg man tydligt hur det låg en hinna av DOR, (Deadly Orgone Radiation, Wilhelm Reichs benämning på negativ energi) ovanför lagret av moln. Denna hinna är orsakat av negativ energi som alstras utav strålningen från nätet av radiomaster som finns utplacerade med jämna mellanrum över landskapet. Observera att DOR inte är elektromagnetisk strålning utan en produkt utav den. Lägger man ut orgonit vid dessa master så neutraliseras den effekten, den gråa hinnan i himlen försvinner och det naturliga vädret med vanliga moln kan åter etableras. Vi kastade ut orgoniter vid varje mast som vi kunde se, och de master som låg för långt bort (över ca 4-500 m) fick vi åka in på ibland ganska små vägar där masterna stod så vi kunde lägga orgoniterna närmare och därmed få bra effektivitet.

Färjeöverfarten till Fårö tar bara några minuter men även där så släppte vi diskret några orgoniter i vattnet med jämna mellanrum. Väl där var vädret helt underbart med klarblå himmel över det vackra landskapet.

Vi tog oss så långt nordost som vi kunde på Fårö och hittade den här fyren. Brevid den stod det någon form av mast, jag vet inte om det var en radiomast eller enbart en fyr med blinkande lampa. Det går tyvärr inte att se ibland på Lantmäteriets kartor om det är en radiomast eller en mast för andra ändamål, t.ex belysning. Men de är ändå ett bra hjälpmedel, speciellt om man använder appen Lokalsinne för Android. Undvik att bära telefonen med dig när du gömemr orgoniter, utan lämna den i bilen.

En av de platser vi hittade var dessa två masterna som stod alldeles bredvid varandra. Ofta har vi märkt att när två master står placerade så här alstrar de väldigt mycket DOR och därför är extra lämpliga att placera orgoniter vid. Det är också bra eftersom man kan minimera antalet orgoniter som behövs. Som vanligt, hittar man vattendrag i närheten är det alltid bra att lägga orgontien där.

Vi passade självklart på att besöka dessa intressanta raukar (kalkstensformationer) som finns i Langhammars naturreservat.

Blå Lagunen är ett gammalt kalkstenbrott som numera används som badplats. Här ligger nu några orgoniter utplacerade, både i vattnet och runt omkring.

Vi åkte sedan tillbaka till Visby som vi skulle ha som bas i några dagar innan vi skulle ta farväl av våra vänner som tog färjan tillbaka till fastlandet.

Under vår tid i Visby passade vi på att hitta många bra gömställen för orgonit runtomkring i den gamla staden. Ett av de bästa ställena för att lägga orgoniter är i skyltstolpar. Jag brukar gjuta cylindriska orgoniter som jag släpper i skyltstolpar med en skräpplockare. Ofta är det det enklaste sättet att lägga orgoniter i stadsmiljöer. Stålröret fungerar som en cloudbuster och riktar energin uppåt (och nedåt) vilket gör att orgonitens effektivitet att rensa himlen från DOR ökar markant. En av Wilhelm Reichs upptäckter var att orgonenergi uppe i atmosfären kunde ledas ner igenom att ett metallrör pekades upp mot det aktuella området i himlen. Metallröret var kopplat med metallslangar till en rinnande bäck. Metallröret drog ner de dåliga energierna till vattnet där de kunde neutraliseras av det levande vattnet. På så sätt kan man ”dammsuga” himlen från DOR igenom att peka rören upp i himlen. Här använder vi istället orgonit som inte behöver ha kontakt med jorden för att fungera utan attraherar och omvandlar istället energin igenom att utnyttja de många små lager av metallpartiklar ingjutet ett organiskt resin. Detta kallas ”orgonackumulator”, och är en annan av Wilhelm Reichs upptäckter.

Efter att vi varit runt i Visby och placerat ut orgoniter här och där, så började vi se fåglar som satt uppe på antennpanelerna på master, ett mycket gott tecken på att sändaren numera sänder ut POR (Positiv Orgone Radiation, positiv livskraft).

Parken Almedalen där den beryktade politikerveckan hålls årligen, fick sin beskärda del av orgonit.

Utsmyckningen av Visby Domkyrka är minst sagt intressant. Döm själva om detta är placerat där för att skapa en harmonisk stämning eller om det är till för att manipulera etern med negativ energi. Kanske besökarna skulle skrämmas och deras rädsla sändas ut i etern igenom dessa spetsiga torn? För säkerhets skull bör man lägga orgonit i närheten.

Den sista dagen vi kunde spendera med våra vänner valde vi att göra en dagsutflykt söderut. Denna dagen var det en massiv sprejattack i himlen, antagligen för att försöka kompensera för de nytillkomna orgoniterna.

Nåväl, detta skulle förmodligen inte vara något problem för det fanns massor med master på vägen söderut som vi tänkt neutralisera med orgonit. Allt eftersom vi körde förbi fler och fler mster neutraliserades den vita hinnan av negativ energi och himlen började återfå sin klarblåa färg.

Framme vid vårt mål Näruddens fyr, kunde vi återigen se den klarblå himlen. Nu hade sylfer, de slöjliknande formationer i himlen som är en positiv effekt av energiomvandling, uppenbarat sig ovanför.

När vi kommit tillbaka till Visby var det fullt av sylfer i himlen. Det sprejades dock för fullt i himlen och det märktes att ett eteriskt krig var igång. Vi hade hunnit med att lägga orgoniter vid 10-15 master på vägen dit, och det märktes att det var många fler master som behövde orgonit i som vi inte hunnit besöka.

Efter att våra vänner åkt hem morgonen därpå var himlen helt söndersprejad och det låg ett lätt duggregn. Det fanns många fler master kvar som vi inte hunnit med. Vi bestämde oss för att åka österut mot Slite. Detta stora stenbrott finns i där och det försörjer stor del av Sveriges förbrukning av cement, och vi stannade här en stund för att hitta bra ställen att lägga orgonit så nära stenbrottet vi kunde komma.

Ovanpå cementfabrikens tak fanns det master av olika slag. Denna anläggning har varit föremål för diskussioner nyligen eftersom tillståndet att bryta kalksten snart går ut, vilket påstås eventuellt orsaka stora störningar i Sveriges infrastrukturprojekt och brytning av järnmalm i Kiruna. Hur som helst omringades denna anläggning utförligt med orgonit.

Vi började sedan åka söderut igen och hela tiden kollade vi på kartan var masterna låg så att vi kunde systematiskt beta av dem en efter en så effektivt som möjligt.

Här var ytterligare ett ställe där två master stod bredvid varandra. Just här märkte vi en tydlig effekt, att äntligen började det tjocka gråa täcket i himlen, som bildades vid sprejattacken, lösas upp.

Här är ytterligare en sån där tråkig nitlott där vi sprang på en mast utan några antenner monterade. Inget att göra, det är bara att åka vidare till nästa. Det positiva är att nu börjar den blå himlen verkligen träda fram ur chemsmogget.

Här var himlen nästan helt återställd.

Inte förrän vi lagt orgoniter vid denna best till radiomast började det på allvar komma fram riktigt vackert väder. Antalet antenner på denna var lite av ett rekord hittils för denna resa, vad jag kan se hela 26 stycken.

Föregående rekord varade bara en kort stund, för snart hittade vi en annan mastodont med hela 30 antenner.

Nu hade vi kommit så långt söderut man kan komma, vid Hoburg. Där fanns en militär radaranläggning som också fick sin beskärda del av orgonit. Nu började vår resa lida mot sitt slut och vi var tvungna att åka norrut för att kunna hinna med färjan som skulle gå sent på natten. På färden norrut hade vi dock gott om tid för att stanna till på massor utav stora mastuppställningar, bland annat ett flertal riktigt maffiga militära radio- och radarstationer som tyvärr inte kan visa bilder på pga dess status som militära skyddsobjekt.

Detta blev precis som vi hoppats på en mycket produktiv resa, emd hundratals olika master och andra ställen neutraliserade. En stor del av de master osm finns på Fårö och större delen av de som finns på gotland utom den västligaste sidan fick sin beskärda del av orgonit. Vädret var helt otroligt fint i princip hela veckan utom den sista dagen när vi var i Slite och någon natt/tidig morgon när det regnade lätt. Mycket imponerande. Ofta såg vi chemdiset i himlen stanna en bit ut till havs utan att driva in över land. Om det var tendenser till chemsmog på morgonen räckte det med att vi var runt till ett fåtal nya master och sedan släppte det till förmån för ett fantastiskt vackert, naturligt väder.

Tack allihop som möjliggjort denna resa igenom att beställa orgonit av oss. Vill du också hjälpa till att stödja utspridningen av orgonit gör du det enklast igenom att beställa våra orgoniter, eller ännu hellre, att du börjar tillverka det själv och sprida ut där du bor.

Men framförallt, ta gärna lärdom av detta och lär dig hur man kan använda detta fantastiska verktyg som man enkelt kan tillverka hemma, och som vi kan använda gemensamt för att på sikt förbättra energiförhållandena i stor skala vilket kommer leda till en bättre värld för alla.

Klicka här för att komma till beställningsformuläret.

Klicka här om du vill lära dig tillverka orgonit själv.