Orgonit i Malmö

Jag har känt att det behövs mycket mera orgoniter i Malmö vid mina besök där tidigare. Himlen har vid de flesta tillfällen jag varit där visat kraftiga symptom på vädermanipulation, dvs ett nära på fullkomligt täcke av gråa DOR-moln. Därför planerade vi in en punktinsats till norra delarna av Malmö för att strö ut lite orgoniter där.

Vi började vid Hallandsåsen med att ”gifta” en mast som jag varit vid tidigare, eftersom det nu satts upp en till mast till alldeles bredvid. Precis när vi var där cirkulerade ett enmotorigt flygplan i luften ovanför oss. Gratis-appen Lokalsinne för Android-telefoner är för övrigt mycket bra för att hitta master och hur man kommer dit. Den använder Lantmäteriets kartor och de flesta fristående master finns utmärkta som ett litet kryss på kartbilden.

En liten bit bort kastade vi i några orgoniter i den här dammen som ligger alldeles i anslutning till järnvägstunneln igenom Hallandsåsen.

Söderut nästan framme i Malmö hade himlen tätnat av gråmuskigt DOR-dis. Där hittade vi en liten svartmålad mast. Vår strategi var att försöka hitta så många master som möjligt inom ett begränsat område för att kunna bryta DOR-smogget i himlen orsakat av dessa antenner, och få mest utbyte av våra medhavda orgoniter.

Strax därefter sågs några Sylfer titta fram i ett litet blått hål som bildats. Detta var dock kortvarigt för det blå hålet täcktes av DOR, öppnades, täcktes igen flera gånger om. Det fanns många fler antenner kvar att gifta i området, aktiva i vädermanipulation.

I Lomma utanför Malmö fans en antennpark med fyra master på en liten yta. Denna täcktes in väl av flera orgoniter, stora som små. Efter att vi varit på denna plats kände vi hur det kändes lättare i atmosfären och att ett genombrott var nära.

Vid småbåtshamnen såg vi antennpaneler på hustaken, coh kastade därför i några puckar i vattnet. Sylferna uppenbarade sig åter igen i ett nybildat blått hål, vilket var trevligt att se.Färden gick senare på småvägarna ut mot Malmö hamnområde, och där hittade vi denna riktiga best till mast, som också självklart berikades med några orgoniter. Varje gång vi var vid master nu kände vi en lättnad av DOR-diset i himlen ovanför, vilket betyder att dessa master behövde mera orgonit. Kanske har någon varit och lagt orgonit där innan, men masten blivit uppgraderad efter det? Orgoniterna finns kanske inte kvar längre?En liten bit bort fanns en till normalstor mast. När vi kommit hit hade himlen börjat spricka upp rejält, och döm om vår förvåning när vi såg ett till synes exakt likadant enmotorigt flygplan cirkulera i luften ovanför. Legitim flygaktivitet eller inte kan jag inte svara på, men det skadar aldrig att vara diskret när man väljer plats att placera dessa plast/metallbitar på. Att inte ha mobilen i fickan, utan låta den vara kvar i bilen, osv.

Vid hamnområdet ligger det gamla Öresundsverket, där det sitter antennpaneler på taket, samt en mast utanför. I detta område lade vi ut de sista orgontierna för denna resa.

På färden tillbaka stannade vi en bit norrut för att få överblick över himlen och observera resultatet av några timmars orgonit-aktivitet. Det märktes tydligt att vårt arbete gett resultat.

En halvtimme senare började himlen se mycket mera hälsosam ut, och började nu bli klarblå på riktigt.Kort därefter var hela himlen fylld med Sylfer, och vi såg även massor av svanar ute i vattnet.Dessa bilder är tagna åt andra hållet.

Framåt kvällen fanns det bara lite spår kvar av DOR-dis orsakat av chemtrails och vädermanipulation. Än finns det dock mer kvar att göra, så för all del, du som läser detta, fortsätt gärna där vi slutade.

För att beställa våra orgoniter och sponsra vårt orgonitprojekt, vänligen besök beställningssidan.